erd

A természetes környezet lelki békét teremt. A fa természetes alapanyag, a belőle kialakított élettér egészséges és jótékony hatással van az emberi szervezetre


A fa lélegző anyag, ami optimalizálja a ház mikroklímáját, egyenletes szinten tartja annak páratartalmát, így jótékony hatással van az egész szervezetre. A legkörnyezet barátabb építkezési alapanyag.

A fa az egyetlen megújuló energiaforrás. A fa 100 százalékban felhasználható és újrahasznosítható, nem termel szemetet.Gazdaságos építkezési forma. Fenntartása is gazdaságos, hiszen a fa önmagában is jó szigetelő és a hozzá adott szigetelés vastagságától függően a fűtésszezonban komoly megtakarítás is elérhető. Optimális épületklíma alakítható ki a faházban. A faépületek könnyen kifűthetők. A megfelelő szigetelésnek köszönhetően a faházak melegek télen és hűvösek nyáron. A falak és a szobalevegő közti kis hőmérséklet különbség megakadályozza a kellemetlen légáramlatok kialakulását és a nedvesség lecsapódását.

Az egyik legidőtállóbb építkezési alapanyag. A megfelelően karbantartott és gondozott faházak akár századokig is állni fognak. Tekintse meg referenciamunkáinkat, és inspiráló modelljeinket, melyek közül bármelyiket megvalósítjuk. Ha egyedi elképzelése van, forduljon hozzánk bizalommal, s mi segítünk megvalósítani álmait.

. A faházak  árát csak személyes egyeztetés, ügyfeleink minden igényének pontosítását követően áll módunkba megállapítani.

 

Referenciák